Astrologie:Droom Analyse-Bruine Beer

Ik heb altijd een sterk droomleven gehad. Astrologisch gezien vallen dromen onder het negende huis en in mijn horoscoop heb ik zowel de Maan als Uranus (ik heb ook voorspellende dromen) in 9 staan. Het boek dat ik gebruik voor droomanalyse is van Tom Chetwynd.

Gisteren droomde ik dat ik op een feest was. Er kwam een man binnen met een bruine beer. De beer gedroeg zich geweldig. Man en beest waren als het ware een. Ik was diep onder de indruk.

In de volgde scene – was ik op stap met de beer. Eenmaal alleen met het beest besloot ik met de beer te spelen. Het dier lag op zijn rug en ik kietelde hem onder de zolen van de voeten. Het was even leuk… maar toen werd het me steeds duidelijker dat ik dit beest niet kende. Het dier werd steeds moeilijker om te hanteren. Dat wil zeggen – ik kende de juist commando’s niet – en het dier gedroeg steeds meer als wild beest. Ik begon me – al dromend – ongerust te voelen – terwijl ik nog altijd diep onder de indruk van het beest was. De kracht van het dier en het feit dat ik er zo dicht bij mocht zijn – zonder dat het mij aanviel- vulde mij met wonder. Niet veel later werd ik wakker.

Beren vallen onder de heerschappij van Saturnus en de les voor mij in deze droom is deze:haal niet te veel hooi op je vork. Alles is leuk maar ik moet niet teveel van mezelf vragen. Wat mijn werk betreft – is het belangrijk om het simpel te houden. Ik moet bewust de stof hanteren want al identificeerde ik me met de persoon die de beer nauwelijks aankon, ben ik ook de man die de beer in toom kon houden.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *