Astrologie: Holleeder megaproces begint

Op de dag van de volle maan (morgen 2 april) gaat het megaproces tegen de vermeende top criminele Willem Holleeder van start. Ik ga ervan uit dat het proces op 10.00 uur begint, en heb de horoscoop voor die tijd getrokken. Het is opvallend dat Jupiter in zijn eigen teken op de Descendant staat. In het Parool van zaterdag stond alle geboorte data van die mensen die samen met Holleeder voor de rechtbank verschijnen. Interessant.

Willem Holleeder is een Tweeling, geboren op 29 mei 1958. Hij is een Tweeling met de Maan in Weegschaal. Van de negen anderen die terecht staan zijn er: 3 Watermannen; 2 Weegschalen; 1 Leeuw; 3 Maagden!! Wonderlijk. Er zitten helemaal geen water tekens tussen! Water veronderstelt emotie, gevoelens, empathie. Het moet duidelijk zijn dat om mensen te kunnen afpersen en ze te willen vermoorden, het laatste wat je nodig hebt is gevoeligheid. 

De volle maan van maandag, valt ook over de as 11/5. Zon in 11, Maan in 5. Het elfde is de organisatie, en de connecties, die veelal toch vriendschappelijk zullen zijn geweest. Ons kent ons. En dan dat vijfde, speculatie, gokken, risico’s nemen. Deze zaak heeft Amsterdam al maanden in haar greep. Nu mag de zaak eindelijk beginnen….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologie: Holleeder megaproces begint

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *