astrologie:holleeder proces van start

Desondanks een poging om de “bunker” in Osdorp op te blazen (2 april 07, 03.00) is het megaproces van Willem Holleeder om 14.00 gisteren begonnen. Ik waan me in een film. Of zijn we ergens in Rusland ? Dat criminelen DIT aandurfen.  Waarom was de bunker niet beter beveiligd? Jeetje….

Indien de tijd correct is, stond Pluto in Boogschutter op de ascendant op de tijd van de aanslag. Pluto was ontdekt in de periode dat de mafia sterk werd in America, nml. de jaren dertig. Het is duidelijk dat duistere figuren hierachter zitten. Worden ze gepakt? De politie wordt weergegeven door Mercurius in Vissen. “Not the brightest of the bunch”. Ik heb zelf de indruk uit deze horoscoop dat de jongens die de aanslag gepleegd hebben uit het buitenland komen, en dat ze vrij snel na de aanslag, ook weer het land verlaten.

In een eerder artikel over deze zaak, raadde ik dat de zaak tegen Holleeder om 10.00 zou beginnen. In die horoscoop stond Jupiter precies op de descendant. Dit zou betekenen dat Holleeder heel sterk zou staan en zelfs een kans zou kunnen hebben om de zaak te winnen. Nu is de zaak om 14.00 begonnen met Saturnus als heerser van de zevende huis. “Say no more”. De staat staat veel sterker. We volgen de ontwikkelingen ……. veilig….. op een afstand šŸ™‚

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op astrologie:holleeder proces van start

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *