astrologie:saturnus/neptunus hacking?

Hacking is not a crime? Oh yes it is. Vraag het maar aan de engelsman Gary McKinnon die gisteren te horen kreeg dat hij naar de VS uitgeleverd mag worden. Vervolgens wordt hij in de US terechtgesteld voor de “biggest US military computer hack of all time”. Klinkt indrukwekkend. Indien de uitlevering doorgaat, zal McKinnon waarschijnlijk de rest van zijn leven achter de tralies doorbrengen.

De UK is “geboren” onder een Saturnus/Neptunus vierkant aspekt. Nu dat de planeten zich klaar maken voor een “final face-off” – Saturnus moet nog een keer paal tegenover Neptunus komen te staan – wordt de UK wederom geplaagd door de bekende Saturnus/Neptunus thema’s. In dit geval gaat het om de politieke intrigue inzake de Iran gijzeling. Ik houd voet bij stuk – einde van de week (uiterlijk maandag/dinsdag) wordt deze crisis opgelost.

En nu haalt hacker Gary McKinnon het nieuws. Eigenlijk zou de militairen McKinnon in dienst moeten nemen. Kennelijk voldoet hun veiligheidsmaatregelen niet aan de eisen van deze tijd. McKinnon’s advocaat zei gisteren op de BBC dat zijn client aan het surfen was en dat hij zelf ook verbaasd was hoe makkelijk het was om toegang tot de sites te krijgen!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *