astrologie:Nina Brink, Simon Suiker

Het was best moeilijk voor me om Amsterdam te verlaten. Ik had het nare gevoel dat ik iets zou missen!!! Terug uit London – heb ik op woensdag ochtend de Pers gelezen. Oh jee… Simon Suiker staat weer op de voorpagina. Ik heb echt medelijden met die kerel. Het gebeurt niet vaak dat de beroep “astroloog” zoveel aandacht krijgt en wat Simon Suiker overkomen is, is voor een deel herkenbaar. Er zijn altijd mensen die graag de leiding aan anderen willen geven. Er zijn altijd mensen die niet durven beslissingen te nemen. Er zijn ook altijd mensen die denken dat ze je op alle tijden van de dag of nacht kunnen bellen met een vraag. Een astrologe moet stevig in de schoenen staan en het is mij in ieder geval duidelijk dat Simon Suiker zijn grenzen niet goed aan kon geven!!!

Maar wat een ellende. Ontvoerd door niemand minder dan Nina Brink (21 juni 1953 geb. tijd onbekend)!!!! N.B. zou een Tweeling of een Kreeft kunnen zijn! Yakkes.  Als iemand de tijd weet, graag doormailen. Het staat vast dat NB Mercurius in Kreeft heeft en die is mooi in vierkant met haar Saturnus/Neptunus conjunctie in Weegschaal. Deze verbinding geeft enerzijds een sterke wil, maar het maakt ook een beetje waazig. Makkelijk te misleiden. Alhoewel, dit laatste kan naar twee kanten uit werken. NB wordt misleid of kan anderen misleiden. 

Niets anders dan goed over de doden schrijven. Simon Suiker, rust in vrede.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *