Astrologie:Keek op de week! Jeltsin dood

Elke week schrijf ik een liefdeschoroscoop voor de online dating site Onehello. Dit geeft mij een mooi gelegenheid om vooruit op de week kijken. Deze week op woensdag zien we dat de planeten in de vorm van de zogenaamde “mystical rectangle” komen te staan. Normaal bestaat deze construct uit vier planeten, twee opposities, twee driehoeken, en twee sextielen.

Op woensdag doen er meer planeten mee. Om te beginnen staat de Maan met Saturnus, en door de verbinding met de knoop, Mars en Uranus, zit er ook een t-vierkant aan vast geknoopt. Hierdoor hebben we – als het ware – een keuze. Er hangt enorm veel spanning in de lucht en de kunst is om op een creatieve manier met die spanning om te gaan.

Van alle planeten die aan meedoen is Jupiter het sterkst – al is hij op dit moment retrograde. Met de Maan met Saturnus wordt ook het persoonlijke sfeer benadrukt. Ook hierin moeten we proberen in de goede afloop vertrouwen te hebben. Jupiter is toekomst gericht. We moeten proberen verder te denken dat onze neus is lang.

Saturnus loopt nu ook op Neptunus in. De laatste oppositie zit er aan te komen. Gisteren zagen we dan ook de dood van Boris Jeltsin. Morgen – is de begrafenis. De dood van Stalin vond plaats onder de Saturnus/Neptunus conjunctie in 1952/53, de dood van Brehznev vond plaats onder de Saturnus/Neptunus sextiel in 1982. Zo zien we hoe sterk Rusland vibreert op de Saturnus/Neptunus energie.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *