Astrologie:YouTube, MTV’s nemesis?

Vorig jaar schreef ik een aantal artikelen over YouTube waarin ik o.a. de mogelijkheden schetste van de transit van Saturnus in oppositie tot de YouTube Zon in augustus van dit jaar. Het is bijna zover en ik vraag me af of deze transit zou kunnen duiden op de aanstaande rechtzaak tussen MTV en YouTube? Astrologisch gezien behoort dit zeker tot de mogelijkheden. In alles lijkt het alsof YouTube, MTV’s nemesis is.

MTV is gelanceerd op 1 augustus 1981 om 12.15. De horoscoop is prachtig. Ik wil even een paar punten noemen: asc. conjunct Spica dit geeft “brilliance”; Zon in eigen teken Leeuw; Jupiter conjunct met een verhoogde Saturnus in Weegschaal – die toevallig op de midhemel van de horoscoop van de VS staat!! Het publiek wordt weergegeven door de Maan – hier staat de Maan in Leeuw conjunct met Regulus!!! Deze stand van de Maan geeft aan dat wraak nemen destructief zal zijn -m.a.w. in dit specifieke geval, de gebruikers vinden het niks – de kans zit er in dat het publiek zulke acties afkeurt.

MTV was gelanceerd met de lied “Video killed the radio star” van de groep de Buggles. Het lied gaat over een zanger wiens carriere in de slop raakt door de komst van de televisie. Ik vind het heel apart dat MTV zelf nu – juist door video clips  op de internet- haar eigen plek verliest!!!!

Het idee van nemesis is interessant. Vandaar het photo van Maria Callas – haar nemesis was Aristotle Onassis. Iedereen heeft zijn of haar nemesis. YouTube heeft de Zon in Waterman en die staat paal tegenover de Maan (de gebruikers zelf) in de horoscoop van MTV. Indien MTV om haar gebruikers geeft – en wijs wil zijn- dan zal ze een minnelijke schikking met YouTube treffen. Ik ben benieuwd…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology, mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *