Astrologie:Bring back Banksy!!!

De UK (1 jan 1801,00.00 Westminster) heeft Mercurius in Boogschutter in het derde huis. Op dit moment wordt de UK Mercurius onder druk gezet door Venus (oppositie) en Uranus (vierkant). Venus is de natuurlijke heerser van kunst en het derde huis heeft met o.a. het openbaar vervoer te maken. Interessant dan dat London Transport een stukje graffiti-kunst van de kunstenaar Banksy in de buurt van Old Street Tube Station verwijderd hebben! Banksy – wiens identiteit een groot geheim is- is “hot property” dus het is te gek voor woorden dat dit beeld uit Pulp Fiction met John Travolta en Samuel E. Jackson in bezit van bananen i.p.v. wapens- verwijderd is. Mensen kwamen overal vandaan om zich voor dit kunstwerk te laten fotograferen. Bad for local business! Andere graffiti kunstenaars hebben op de plek het volgende bericht voor London Transport achtergelaten “COME BACK”

Het derde huis heeft met o.a. het openbare vervoer te maken. In het afgelopen twee dagen zijn er vier ongelukken met bussen in Londen geweest – met gisteren een dode en twee serieuze gewonden.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *