Astrologie: Koninginnedag Uurhoek

 

Eindelijk mooi weer op  Koninginnedag. Ik wilde heel graag meedoen maar meelopen met de massa mensen die mijn buurt – het Watergraafsmeer -bezoekt op 30 april, leek mij ook niets. Ik besloot om met twee engelse vriendinnen in de middag te gaan verkopen. De vraag was “Ga ik morgen geld verdienen? Vind ik een plek en wordt het gezellig?” De vraag was gesteld op 29 april 2007 om 19 uur 19.

Ga ik geld verdienen? Mijn spullen behoren tot het 2e huis – mijn eventuele winst van de verkoop van deze spullen –  is huis drie. Jupiter in Boogschutter staat op de cusp van dit huis -maar is retrograde. Op zich is dit een heel positief teken en ik was van mening dat ik aardig wat zou verdienen. Dit is ook gebeurd. De retro Jupiter zal te maken hebben met het feit dat ik niet alles heb verkocht. In de ochtend kocht ik een prachtig jaren vijftig koffie servies, een mooi sieraad van fi-va, wat jaren zestig sieraden, en een enig schilderij!! We zijn ook in de avond uit eten geweest. Het was dus een komen en gaan van dingen… Uiteindelijk speelde ik quitte.

Vind ik een plek? We zouden pas in de late ochtend beginnen met verkoop. Het is ’s ochtends veel te gezellig en minder druk maar na 12uur is er haast geen plek meer te vinden. Saturnus in Leo is heerser van huis 4. Dit duidt zowieso op een zonnige plek. Hij staat ook in 10 – we krijgen dus een prominente plek. Gisteren ochtend had ik al een plek voor ogen. Mijn vriendin vond het maar niks. Dus…. hmmm wat te doen? We dachten in de buurt van Huis Frankendael te gaan zitten, daar was het heel druk, maar waar er ruimte vrij was, was helaas geen Zon. Het was zelfs daar een beetje koud. We staken de Middenweg over, en liepen langs Elza’s Cafe. Ineens zag ik twee mannen die leken op te ruimen. Ja hoor. Ze gingen weg. We kregen ook een stoel en kleed gratis erbij!! Dikke pret. Daar zaten we onder een prachtige boom, volop in de Zon. Een betere plek hadden we niet kunnen vinden! Toen kwam vriendin nummer drie, met lekkere hapjes en wat te drinken. Nou… heerlijk.

Hadden we lol? Je hoeft het niet eens te vragen lieve lezers. One of the best Queen’s Days ever!!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *