astrologie: Chiron terugkeer

Maandag heeft het in Amsterdam heel hard geregend. Het drong ook ineens tot me door dat ik in een week niets nieuws op mijn blog heb gezet. Eerst was er school vakantie en daarna een enorme “writer’s block” dat gevoel vanvoor een leeg blad zitten en geen idee hebben hoe je dat moet vullen.

Dinsdag – heeft het wederom in Amsterdam geregend. Langzaam drong het besef tot me door dat het huis van mijn moeder in de koop gaat en dat mijn zus mij daar niet bij betrekt. Pijnlijk. Bellen heeft geen zin. Niemand neemt op daar. Het ouderlijke huis verdwijnt en daarmee een plek op de aarde die mij altijd dierbaar geweest is. Ik wil zo graag afscheid nemen. Een beetje huilen mag.

Woensdag -vandaag dus – dacht ik: “ik ga het geluk vandaag afdwingen”. Zo. Dat geeft kracht. Ik realiseerde me ook dat ik midden in mijn Chiron terugkeer zit. Chiron dat kleine planetoide – de “rainbow bridge” tussen Saturnus en Uranus. Chiron – de zogenaamde gewonde heler. Chiron die bij mij in de horoscoop in het derde huis zit – het huis van “you guessed it” broers en zusters. Ineens zie ik hoe idioot de hele communicatie binnen “mijn gezin” is. Ik nam het besluit  om alles van me af te laten glijden. Chiron terugkeer. Wow. Dat is heel interessant. Ik krijg nu de kans om de wond te helen. Open en eerlijk te zijn tegenover mijn jongste zus. Ik wacht rustig af – tot ze eindelijke weer een keertje MIJ belt en dan ga ik over de dingen praten die mij aan het hart liggen. Mijn waarheid mag er ook zijn.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *