Astrologie:Tony Blair pakt zijn biezen.

Vanochtend laat Tony Blair precies weten wanneer hij uit No. 10 vertrekt. De foto is dus van de bijna ex-Britse premier (Tony Blair: 6 mei 1953, 06.10 Edinburgh, Scotland) – genomen in 1986. Best een knappe jongen, niet waar? Hoe is Blair’s uiterlijk -na tien jaar premierschap- veranderd? Op de BBC vanochtend gaven twee stijl-managers hun mening. Volgens de experts heeft Blair nog altijd een “spring in his step” en komt hij jongensachtig over. Velen zouden -in zijn schoenen – burn-out zijn geworden. Blair heeft het dus goed gedaan!!

Als er over zijn nalaatenschap gesproken wordt, is er een grote vlek die niet weg te nemen is: Irak. De meeste politieke toeschouwers, en inwoners van de UK, zijn het met elkaar eens: we hadden ons nooit met Irak moeten bemoeien. Blair werd zichtbaar ouder na het begin van die oorlog. Zes maanden later werd hij zelfs opgenomen in het ziekenhuis met hart problemen. Merkwaardig dan dat de heerser van Blair’s midhemel (d.w.z. zijn beroep, positie in de wereld, zijn ambities, enz.) Saturnus – die retrograde is in zijn geboorte horoscoop – progressief weer vooruit ging lopen. Dit is een belangrijke verschuiving van energie. Deze man werd hoe dan ook gedwongen verantwoordelijkheid te nemen voor zijn beslissingen.

Hoe je het ook wendt of keert, dit was eigenlijk het begin van het einde van zijn politieke loopbaan. Hij heeft veel goeds voor de Uk gedaan, maar het Irak besluit zal hem blijven volgen.

Blair is geboren onder een conjunctie van Saturnus en Neptunus, de UK onder een Saturnus/Neptunus vierkant. Land en leider zitten op dezelfde trilling. De laatste van de huidige Saturnus/Neptunus opposities vindt dan ook eind juni plaats – net in de periode dat Blair eindelijk weg gaat. Het zal een emotionele afscheid worden.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *