Horoscoop: Speeddating/ Mars in Ram

Speeddating: iets voor jou? Ik werk al jaren voor Onehello een van de drie grote on-line dating sites. Gisteren kreeg ik te horen dat er in juni twee speeddating events georganiseerd worden. Met Mars in Ram en in het zevende huis in beide horoscopen zullen de vonken rondvliegen.

Ik heb beide horoscopen gekeken: 1e) 3 juni 2007, 15:00 – voor de leeftijdsgroep 25-39. Met een grote driehoek en de mannelijke tekens sterk in beeld, zal dit een “zeer” high energie gebeuren worden. Dit is een feest voor de liefhebbers van speeddating. Ik heb het zelf een keer gedaan – gewoon omdat ik werk in dit veld – en vond het super boeiend – maar goed, ik heb zelf Mars in Ram. Je moet een vlotte babbel hebben en van afwisseling houden!!! Er zijn geen aspecten tussen Zon en Maan, Venus en Mars – maar wel tussen Maan en Mars. De vonken zullen overslaan. Hier zou je kunnen zeggen dat de seksuele aantrekkingskracht zegeviert.

2) 10 juni 2007: 15:00 – leeftijdsgroep 40-55. Dit is een hele leuke horoscoop voor zo’n event. Heel mooi is dat Zon (mannelijke) en Maan (vrouwelijke) een harmonieuze verbinding met elkaar maken. Eerder dit jaar heb ik een artikel geschreven over de Magi Societey – volgens de Magi systeem, is een mooi aspect tussen Zon en Maan op de dag dat twee mensen elkaar ontmoeten, een goede indicatie dat de relatie zal slagen!!! Ik moet eerlijk zeggen dat mijn eigen onderzoek bevestigd dit!!! Ik heb dus hoge verwachtingen van dit event. Er is kans dat een aantal mensen de ware liefde vinden.

Voor informatie/vragen mail to: [A href=”mailto:speeddating@onehello.nl”]speeddating@onehello.nl[/A]

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, horoscopen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *