Astrologie:Volle Maan ? Meer Politie

In Brighton komen er meer politie op straat als de Maan vol is. Dit komt omdat er een duidelijke verband gesignaleerd is tussen geweld op straat en de Volle Maan. Inspector Andy Parr van Hove, Brighton maakte een studie van geweld en de fasen van de Maan. Volgens hem is er een duidelijk verband te zien tussen geweldadige incident en de Volle Maan. Een onderzoek in 1998 naar het gedrag van gevangenen in Armley gevangenis in Leeds, liet eveneens een zichtbare verandering in gedrag rond de Volle Maan zien. Ook in dit onderzoek werd een verband tussen de toename in geweldadige incidenten en de Volle Maan waargenomen.

Sommige mensen zijn dus extra gevoelig voor de Volle Maan. Dit is een feit. Verhalen over “werewolven” zijn kennelijk niet helemaal uit de duim gezogen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in maanfasen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *