Astrologie: Bye Bye Blair

Blair vertrekt en zo eindigt de meest succesvolle relatie tussen land en leider in de geschiedenis van de UK. Zijn vertrekt luidt het begin van een nieuw era. Vandaag 27 juni, om een uur of 14.00 wordt Gordon Brown de nieuwe premier. De UK wordt momenteel geteisterddoor overstromingen. De afgelopen dagen zijn vier mensen dood gegaan. Deze dramatische ontwikkelingen vinden plaats onder de laatste Saturnus/Neptunus oppositie. Saturnus heeft met grenzen te maken en Neptunus heeft met het overtreden van die grens te maken. Tony Blair is geboren onder de conjunctie van Saturnus/Neptunus in 1953. Hij resoneert met deze planetaire cyclus. De UK zelf is ook geboren onder een Saturnus/Neptunus aspect, de vierkant. Gordon Brown’s premierschap zal sterk gekleurd worden door Saturnus/Neptunus. Een analyse van deze horoscoop komt later in de week. Maar nu even de horoscoop van Tony Blair.

Let op de volgende aspecten: progressieve Maan exact conjunct geboorte noorderlijke maansknoop in tien. Zijn professioneel leven krijgt een nieuwe richting, die met het buitenland (middle east) te maken heeft. Waterman is een humanistisch teken. Het heeft met de mensheid te maken. Het enige zoete water in de dierenriem wordt op de schouder van de Waterman gedragen. Het zoete water van de redelijkheid. Transit Uranus conjunct met progressieve midhemel bevestigt dit. Blair zal zich voor vrede in het midden oosten inzetten.

Transit Saturnus/Neptunus oppositie – bijna exact driehoek met radix Saturnus/Neptunus conjunctie in het zesde huis. Saturnus is nota bene heerser van Blair’s tiende huis, d.w.z. het huis van het beroep. De plaatsing in zes heeft met “dienen” te maken. Een premier is in feite niets meer en niets minder dan de dienaar van het volk.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *