Astrologie: London auto-bommen

Dit is de horoscoop die ik gebruik voor de UK (1 jan. 1801, 00.00 LMT, Westminster). Afgelopen vrijdag hebben terroristen twee auto’s vol met gasflessen, spijkers en benzine geparkeerd in het centrum van London. Een dag later reed een auto in op Glasgow luchthaven. Terroristen vallen onder het 12e huis van de horoscoop. Dit is het huis van verborgen vijanden. In de horoscoop van de UK is Mercurius de heerser van dit huis. En wat gebeurt er met Mercurius op dit moment? Exact. Uranus in Vissen is nu in vierkant met de UK Mercurius in het derde huis in Boogschutter. Uranus o.a. planeet van de revolutie, de omwenteling en de schokkende gebeurtenis.

Het derde huis heeft met het openbaar vervoer te maken, vertrekhallen in luchthavens, auto vervoer in het algemeen en met de post. We mogen niet vergeten dat de UK niet alleen geteisterd wordt door terroristische aanvallen. DE POST valt ook onder Mercurius en het derde huis. Het afgelopen week heeft de eerste nationale post staking plaatsgevonden sinds meer dan tien jaar.

De grote boosdoener in de UK horoscoop op dit moment is Neptunus. De huidige Saturnus/Neptunus oppositie heeft de UK horoscoop geraakt sinds de luchthaven bommen toestand van vorig jaar zomer. De laatste oppositie vond vorig week plaats – en het moet gezegd worden – chaos alom in mijn thuisland. Met de UK midden in haar Saturnus terugkeer kan ik alleen concluderen dat de UK aan het begin staat van een onzekere 30 jaar periode.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *