Astrologie:Harry Potter gaat niet dood!

Harry Potter gaat niet dood Kennen jullie dit artikel nog? Ik schreef toen dat onze jonge held Harry Potter het laatste deel in de serie zou overleven en dat Snape en Voldemort zouden sterven. Nou… ik had gelijk.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Predictions en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *