Astrologie:Tribe/Bruce Parry

Tribe” is opnieuw begonnen. Als je dit programma nog nooit gezien hebt – is het een aanrader -BBC2 – dinsdag – 22.00. In het programma zien we Bruce Parry het leven delen met stammen wiens manier van leven nooit eerder gefilmd is en die door de moderne beschaving bedreigd is. Deze volkeren leven altijd dicht bij de natuur en het is fascinerend om te zien hoe Parry hiermee -zonder enige pretentie – zonder oordeel -mee omgaat. Hij maakt de mafste en meest gevaarlijke dingen mee en bleeft altijd zo “engels”, zo beleefd.

Is het goed om deze stammen te bezoeken en aandacht aan hun leven te besteden? Ja. Zonder steun van buitenaf worden ze oneerlijk behandeld. Grote grondbezitters en regeringen willen ze vaak liever kwijt dan rijk zijn. Sinds 1969 is er een organisatie die zich bezighoudt met het lot van bedreigde volkeren. Het heet “survival international“. Sinds kort is er ook een vestiging in Amsterdam die op dit moment vrijwilligers zoekt. Voel je je geroepen? Get in touch, email Nellie at – nw@survival-international.org.

Maar nu nog de horoscoop van Bruce Parry….

Bruce Parry (March 17, 1969, Wells?, tijd onbekend) is een Vis, een echte Vis, want hij heeft ook Maan en Mercurius in deze teken. Vissen is het laatste teken van de dierenriem – dit is waar de cirkel zich sluit – waar de slang zich in zijn eigen staart bijt. Het is een teken van het einde en van het nieuw begin. Dit aspekt wordt extra benadrukt door de Maan – die bijna nieuw is. Dit is de ondergang en de wedergeboorte. Uit zijn interviews blijkt dat Parry enorm idealistisch is. Hij gaat op, in de culturen die hij bezoekt. Hij bekijkt de dingen niet van een afstand – maar ondergaat het leven net zoals het volk het leven ondergaat. Zijn eigen karakter lijkt te verdwijnen zo dienstbaar en gewillig stelt hij zich op. En toch….. af en toe bekruipt mij het gevoel van – zou je dit altijd wel willen Barry? Pluto -macht – is in het spel hier. Zon is in oppositie met Pluto. Hoe zacht en vriendelijk hij ook is, heeft hij altijd de power om andere keuzes te maken. Het vliegtuig staat uiteindelijk klaar voor Barry – als de tijd rijp is om te vertrekken. Maar hij heeft ook de power om belangstelling te wekken voor een manier van leven dat totaal anders is. Primitief maar desalniettemin – waardig. Interessante horoscoop.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen, mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *