Astrologie:Keek op de Week/Paul de Leeuw

 

Gisteren avond -maakte Saturnus de overstap van Leeuw naar Maagd. Dit gebeurde vlak voor het begin van de laatste aflevering van zomergasten. Heel apart vond ik dus een van Paul de Leeuw’s gasten, die -weliswaar onbewust- het thema Saturnus in Maagd goed in in kaart bracht. Ik heb het overJoop de Kuipers, die met zijn stichting joop naar albanie duizenden mensen in Albanie geholpen heeft, en dit allemaal naar aanleiding van een documenataire die hem diep raakte. The power of television. We mogen het niet onderschatten.

Saturnus in Maagd heeft dus met dienstbaarheid te maken en is heel anders dan Saturnus in Leeuw die duidelijke egocentrische trekjes heeft. Nu is er ruimte voor iets nieuws. Collectief moeten we leren iets minder aan onzelf te denken en iets meer aan anderen die het minder goed getroffen hebben. We mogen wat meer bescheiden worden. Bling bling is UIT!! Dit zal ons niet makkelijk afgaan vrees ik – maar het wordt wel vereist.

Bijna alle planeten staan in beweegelijke tekens op dit moment en dat eist soepelheid in denken en doen. Wees bereid om je afspraken desnoods “last minute” te wijzigen. Want plannen kunnen op het laatste moment veranderen. We worden omringd door energie dat onvoorspelbaar is. Het is dus ook goed om zelf een beetje met de stroom mee te gaan. Geef jezelf zoveel ruimte als je kan. Beweegelijk = speels. Niets is gevormd alles is in wording. Dit is heel dynamisch en als je er goed mee om kunt gaan – zal je later de vruchten van al je inzet plukken. Snel handelen af en toe. Pak je kansen. Durven risico’s te nemen. Geef informatie door.

Er hangt een zekere spanning in de lucht – dit is omdat we nu in een overgangsfase zit. Dingen komen tot stand – op een eigenwijze manier.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Astrologie:Keek op de Week/Paul de Leeuw

  1. Florie zegt:

    Hallo Liz, leuk te lezen dat jij ook vanuit Saturnus’ overgang naar tv hebt gekeken. Ik vond het ook een gevarieerd programma over zorg voor anderen, opvoeding en de diepgang hierin die sommige personen aan de kaak stelden.

  2. Elizabeth zegt:

    Hello Florie, Leuk dus ik ben niet de enige die zo zat te kijken! Je ziet het ook in andere dingen terug. Zo had ik – deze week -voor het eerst in jaaaaren iemand aan de deur die een collectie voor Kinderen in Nood deed!!

  3. Florie zegt:

    Hallo Liz, vandaag zag ik een reclame met 2 dames in een keurig mantelpakje. De werkster kwam niet dus moesten ze samen leren schoonmaken. Eerst heel goed de gebruiksaanwijzing lezen, een emmer??? zoeken en daarna dweilen op hun mooie hoge hakjes. ze voelden zich moe maar voldaan. Echt leuk, de overgang van Saturnus in Leeuw naar Maagd : )) reclame kan zoooo leuk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *