Astrologie:Winkelend door de dierenriem

Met Venus in mijn tweede huis vierkant Jupiter is het beeld van de zuinige Steenbok op mij niet van toepassing. Het enige manier voor mij om het geld op zak te houden is: a) de stad vermijden, of b) shoppen zonder portemonnaie. (Spelling…. oeps). Kijken doen we met de ogen, toch? Dus hoe zal het winkel gedrag van de andere dierentekens eruit zien? Hmmmm 

Ram= Snel. Ik neem deze en passen doe ik straks als ik thuis ben. 
Stier = Zullen we eerst wat gaan eten voordat we gaan winkelen?
Tweeling = Oeps… ik heb geen geld bij me. Kun je voorschieten?
Kreeft = Snik. Ik had twee van die leuke truien moeten nemen, nu hebben ze mijn maat niet meer.
Leeuw = Deze broek kan toch? Of lijken mijn billen te groot?
Maagd = De mode dit seizoen is fantastisch. Het is zo eenvoudig, en al die groen….
Weegschaal= Accesorize Darling. Accesorize, Accesorize. Ik koop alles.
Schorpioen = Dit ondergoed MOET ik hebben.
Boogschutter = Deze trainers zijn fantastisch – door de nieuwe super-deluxe aerodynamic zool, ga ik nog harder lopen.
Steenbok = Ik koop klassiek. Over tien jaar kan ik deze zwarte jurk alsnog dragen.
Waterman= Het is allemaal zo commercieel. Daar doe ik niet aan mee.
Vissen= Ik weet het niet. Zal ik deze of deze nemen. Zeg jij het maar.

Winkelen door de dierenriem…. En als je niet uitkomt – is er altijd: de shopping.blogo!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen, vrouwen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *