Astrologie: Pavarotti Overleden

De opera wereld is vandaag opgeschrikt door het nieuws dat Luciano Pavarotti overleden is. Jammer. Deze prachtige stem zal niet meer in aardse kringen klinken. Deze youtube recording is van Nessum Dorma van Puccini die de thema werd van de 1990 World Cup. Ik heb deze clip gekozen omdat aan het einde duidelijk te zien is, wat muziek bij Pavarotti doet. Als hij zingt lijkt het alsof Pavarotti uit zijn lichaam treedt. Hij wordt als het ware “opgetild” naar een hogere sfeer. Aan het einde van de video clip zie je hem naar zijn lijf terugkeren. De horoscoop van Pavarotti: (12 oct 1935, Modena, Italy, 01.40)

Als ik naar de horoscoop van Pavarotti kijk, valt bij mij op hoeveel energie en aktiviteit er in zit. Dit is een drukke chart. Er gebeurt veel, alle planeten zijn in het spel en druk bezig. Dit actieve, energieke wordt extra benadrukt door de exacte sextiel tussen Zon in Weegschaal en Mars in Boogschutter. Mars is ook de planeet die de uitlaatklep is van de Zon/Maan oppositie. De Maan hier is bijna vol – het reflecteert de Zon – de kern van de persoonlijkheid. De Zon in Weegschaal maakt kunst beminnend en de heerser van Weegschaal – Venus in Maagd – is in oppositie met Saturnus wat heel gedisciplineerd maakt – en in conjunctie met Neptunus. Het is Neptunus die Pavarotti’s stem zo omhoog en uit dat zware lijf tilt. Door Pavarotti’s stem krijgen we een glimp van een andere wereld.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *