Astrologie: Nicole en O.J. Simpson

Dit is de horoscoop van Nicole Simpson (19 mei, 1959, tijd onbekend). Als astrologe ben ik bij deze alleen geinteresseerd in de relatie tussen O.J. en Nicole Simpson. Nicole Simpson heeft Mars in val in Kreeft boven op Mercurius in de horoscoop van O.J. Simpson. Ze kon driftig zijn – vermoed ik. Toen ze vermoord was, stond de Uranus/Neptunus conjunctie (zie artikel over O.J. en de moord) in oppositie hiermee. Nicole Simpson heeft een betere lot verdiend. Laat me dat nu voorop stellen.

O.J. Simpson heeft een Maan vierkant Uranus verbinding in zijn horoscoop, Nicole een Mercurius/ Uranus vierkant. Dit aspekt gekoppeld met de Zon/Jupiter oppositie in haar horoscoop- geeft mij het beeld van iemand die moeite zou kunnen hebben gehad met grenzen aangeven. Misschien iemand die ook af en toe gekke dingen riep.

In haar horoscoop heeft Nicole een vrij nauwe Saturnus/Venus oppositie. Dit geeft een super sensitive persoon aan. Iemand die uit zelfbehoud gauw de neiging heeft zich terug te trekken in een relatie. Iemand die een muur om zich heen kan bouwen. Omdat O.J. Simpson’s eigen Venus ook in Kreeft staat – krijgt hij direkt met Saturnus te maken. Zoals we eerder gezien hebben – is Saturnus ook heerser van zijn eigen 7e huis = zijn huwelijkspartner. 

Het is duidelijk dat O.J. Simpson emotioneel zowieso erg makkelijk uit balans raakt (radix Maan vierkant Uranus).  Hij is onstabiel. Alleen kan hij zich redden maar in een relatie komen de problemen gauw boven water drijven. Maar goed met Nicole voelde hij zich heel gauw onveilig (zijn Venus in oppositie met haar Saturnus). Ze hielden elkaar als het ware een negatief spiegel voor. Met zijn eveneens grote minderwaardigheidsgevoel – zal O.J. Simpson gauw de schuld voor hun problemen aan Nicole hebben gegeven.

.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *