Astrologie: O.J. Simpson deel II

Nog wat extra data m.b.t. O.J. Simpson. Deze bi-wiel is van O.J. Simpson (binnen) met de horoscoop voor het moment dat de lichamen van Nicole Simpson en haar vriend ontdekt waren (buitenwiel – 9 juni 1994, 23.55, Los Angeles) 

Als je goed kijkt dan zie je dat de ascenant voor de crime scene – paal boven op Simpson’s descendant staat. De descendant = de dader. De zeldzame conjunctie tussen de twee buitenplaneten Uranus en Neptunus maken een nauwe oppositie met Mercurius in de horoscoop van O.J. Simpson en staan ook nog allebei inconjunct met radix Uranus. Los van de enorme verwarrring die zulke contacten bij wijlen teweeg kunnen brengen – worden de driften moeilijk te beheersen. Je wordt overspoeld als het ware. Zulke combinaties kunnen een enorme creatieve opwelling veroorzaken. Men wordt vervuld met ideeen. Ik zie ook een verband tussen zulke transits en psychose of burn-out. Men zakt tijdelijk in elkaar. In het geval van Simpson, gaat het mij voornamelijk om de Mercurius en de graad.

Interessant is ook de Maan – die nu met Saturnus staat -de heerser van het zevende huis de horoscoop. De partner.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *