Astrologie: ASAS DAG

Voor mensen die in uurhoek astrologie geinteresseerd zijn, geef ik een lezing hierover op zaterdag 6 oktober in Arnhem voor de vakvereniging ASAS. In Nederland zijn er twee grote astrologische vakverenigingen die astrologie en astrologen promoten: de AVN en de ASAS. Deze verenigingen bewaken de kwaliteit van de astrologie opleidingen, promoten het vak, en geven leden ook de kans om een paar keer in het jaar elkaar te ontmoeten, de zogenaamde netwerkdagen.

Informatie over deze ASAS-dag , evenals informatie over uurhoek astrologie, staan op de website van de ASAS.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie voor beginners, Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd, . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Astrologie: ASAS DAG

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *