Astrologie:Gordon Brown verkiezingen?

Gaat Gordon Brown vroege verkiezingen uitroepen?
Will Gordon Brown call an early General Election? Deze vraag heb ik op 4 september gesteld om 11.22 in Amsterdam. Ik vind de horoscoop ronduit fascinerend. Vandaar dat ik hem ook op mijn blog heb gezet. Ik heb alles goed overwogen en aan de hand van de horoscoop ben ik tot de conclusie gekomendat Gordon Brown gek zou zijn om het niet te doen.

Ik ben zelf Britse en heb een Britse paspoort – Gordon Brown wordt dus hier weergegeven door de Zon in Maagd omdat Leeuw heerst over het tiende huis. De oppositie wordt weergegeven door Saturnus in Maagd- omdat de cusp van het vierde huis in Waterman staat.

Saturnus – de oppositie – staat in het huis van de regering (de tiende) – letterlijk in de handen van de oppositie. Ze zijn heel zwak. Ze doen het iets beter dan een half jaar geleden – dat is te zien aan Saturnus die net van teken veranderd is. Saturnus was in vernietiging – anything is better than that. Mercurius – heerser  van het elfde huis – staat voor de kabinet – de mensen die Gordon Brown adviseren. Hier staat Mercurius heel sterk in zijn eigen teken. De oppositie – Saturnus in Maagd – wordt beheerd door Mercurius – nog een aanwijzing dat de tegenstanders erg zwak zijn. Brown is door Mercurius beheerd – hij gaat dus de advies van zijn achterbaan volgen.

Kijk goed naar Mercurius. Hij staat helemaal aan het einde van zijn eigen teken. Indien Labour te lang wacht – raakt de partij hun voorsprong kwijt. Het zou Gordon Brown zelfs schaden als hij nu geen verkiezingen uit zou roepen. Als Mercurius in Weegschaal komt te staan – wordt de positie van de premier afgezwakt – tenminste als hij niet naar zijn achterbaan luistert.

Het volk – wordt hier door de Maan in Tweeling weergegeven. Indien de partij een verkiezing uit zou roepen doen ze mee natuurlijk. De eerste volgende aspekt die de Maan maakt is met Venus in Leeuw in het tiende huis. Venus staat op het punt weer vooruit te lopen – en beweegt zich heel langzaam. Wat is Venus??? Dit is de vraag. Staat ze hier gewoon voor de overwinning of voor iets anders. Dit is moeilijk…. ik kan noch het land, noch Gordon Brown hierover aan de tand voelen. Het is een fortuinlijke planeet zowieso…..

Alles bij elkaar opgeteld – denk ik dat Brown een vervroegde verkiezingen moet uitroepen. Als hij het niet doet – zal dit zijn politieke loopbaan schade toebrengen.

Elizabeth Hathway DFAstrolS

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie, uurhoekastrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *