Horoscoop: Ayaan Hirsi Ali thuis???

 Ayaan Hirsi Ali is dus terug in Nederland. Maar is ze nu wel thuis hier of niet? Is ze welkom terug of niet? Ik heb zelf het idee dat Nederland haar liever kwijt dan rijk is. Ayaan is een Schorpioen en die durven wel confrontaties uit te lokken. Ayaan Hirsi Ali komt weliswaar heel zacht en aardig over maar ze kan ook keihard vechten – want ze heeft Mars vierkant Saturnus in haar horoscoop.

Zoals je kan zien laat de horoscoop (nov.13,1969, Mogadishu) van Ayaan Hirsi Ali een “overdosis” aan vaste tekens zien. De vaste tekens zijn, Stier, Leeuw, Schorpioen en Waterman. Niet minder dan zes van de tien planeten staan bij Ayaan in de vaste tekens. Dit maakt stug. Men heeft een idee en bijt zich daaraan vast – een andere mening gaat er niet in. De opstelling is weinig soepel. Het is zo – en niet anders. De dwingend manier waarop dit boodschap naar buiten wordt gebracht – zien we in de t-kruis in de vaste tekens terug.  Saturnus in Stier (super conservatief), oppositie Venus in Schorpioen (gepassioneerd maar voelt zich als vrouw miskend) vierkant Mars in Waterman (strijdt voor een ideaal maar met de nadruk op de strijd). De Zon in de horoscoop is ongeaspekteerd (los van de conjunctie met Mercurius) waardoor ik de indruk krijg dat Ayaan af en toe niet weet wie ze is, en waar ze nou eigenlijk voor aan het vechten is. Het leven heeft een zeer noodlottig karakter. De Zon/Neptunus conjunctie ingaand, versterkt dit beeld. Ze offert haarzelf op.

Maar goed, blijft Ayaan Hirsi Ali hier in Nederland? Ayaan zal zich het meest thuis voelen in een conservatief land. Nederland is te relaxt voor haar – denk ik. Haar progressief Zon staat op het punt om uit Boogschutter te vertrekken – het verhuist binnenkort naar het Steenbok toe. Ze wil wortelsschieten – heeft lang genoeg een zwervers bestaan geleid. Ayaan Hirs Ali heeft politiek aspiraties – maar zal met moeite zich hier in Nederland kunnen profileren. Ze roept gewoon te veel bij mensen op. Ze is op zijn engels gezegd ” a very hot potato”. Pluto in de horoscoop van Ayaan Hirsi Ali staat tegenover de Zon in de horoscoop van Nederland. Ze roept veel op – maar op dit moment kan “veel” al gauw “te veel” worden. Ik denk zelf – dat er binnenkort een definitieve oplossing voor Mw. Ayaan Hirsi Ali bedacht wordt. Mijn eigen idee is dat ze binnenkort definitief de rug naar Nederland toe zal keren. Volgens mij zullen er niet veel mensen in Den Haag om haar vertrek treuren.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, mensen, mundane astrologie, vrouwen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Horoscoop: Ayaan Hirsi Ali thuis???

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *