Horoscoop:Bijlmer Vliegtuig ongeluk

Bijlmer Vliegtuig Ongeluk

Iedereen die in Amsterdam woont herinnert zich de Bijlmerramp. Ik woon in Oost en kan me de televies beelden en het lawaai van brandweer en ambulance goed voor de geest halen. Ik had ook vrienden in de Bijlmer wonen. Momenteel ben ik weer bezig met het merkwaardig boek Christian Astrology, geschreven in 1647 door de engelse astroloog William Lilly. In het eerste deel behandelt hij allerlei soorten vragen, waaronder  “Hoe zal het met dit schip en zijn lading gaan?”. Met zijn voorbeelden in mijn achterhoofd keek ik naar de horoscoop voor het moment dat dit vliegtuig opsteeg. Het schip/vliegtuig wordt door de ascendant, heer 1 en de Maan weergegeven. Deze moeten in een goede conditie verkeren. In deze horoscoop is Mars in Kreeft, in val. Het is een zgn. malefic d.w.z. “one of the bad guys” en door zijn plaatsing op de IC, prominent in beeld. Dit duidt op “the bottom or floor of the ship…. a dangerous leak” zegt Lilly. Niet goed. De Maan staat in vernietigin in Steenbok en eveneens prominent door haar plaatsting in tien. De cargo wordt weergegeven door heer 2, in dit geval Mercurius in Weegschaal die een vierkant maakt met de Maan. Als het vliegtuig crasht is Mercurius net onder de descendant. Mercurius is in Weegschaal, de dispositor is Venus in val in Schorpioen. Misschien vandaar al die mannen in witte pakken die opzoek waren naar de chemicalieen die “niet aan boord” waren. Hmmm. De planeet van plotselinge gebeurtenissen Uranus – is ook heel prominent in beeld op de midhemel. De regels die Lilly voor schepen opschreef, lijken heel goed ook voor vliegtuigen te werken.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *