Astrologie: De Sterrenbeelden Koken

De komende weken ga ik in zee met kokkin Karin van koken.blogo Ik zal proberen een beeld van het eet/kookgedrag van de verschillende dierenriemtekens te geven terwijl Karin voor elke teken een heerlijk recept bedenkt. Om te beginnen, leek het mij leuk om een kort astrologisch profiel van onze kokkin Karin te schrijven.

Karin heeft zowel de Zon als haar ascendant in het teken Weegschaal. Dit betekent dat ze graag harmonie en evenwicht in haar leven wil creëren. Als ze uit balans raakt – omdat ze teveel op haar kop heeft – moet ze time-out nemen om bij te tanken. Karin heeft ook Venus in Weegschaal en de tekeningen die zowel haar webblog als haar website versieren zijn van haar eigen hand. Karin is dus super creatief, niet alleen in haar kookkunst maar in het algemeen. Ze heeft gevoel voor kleur, lijn en in alles streeft ze naar perfectie. Ze wil de dingen niet goed maar “heel erg goed” doen. Ze is dus een perfectionist. Dit kan Karin wel eens in de problemen brengen. Ze zou moeite kunnen hebben bijvoorbeeld als mensen zich niet aan de afspraak houden. Weegschaal doet zijn uiterste best om de lieve vrede te houden. Ze maken niet graag ruzie met anderen. Met haar Zon in het eerst huis zal Karin een zonnige, vrolijke indruk maken en toch is ze af en toe heel verlegen, denk ik. Ze heeft Mars in Leeuw conjunct de royale ster Regulus, welk betekent dat ze graag de regie houdt. Ze vindt het heerlijk om de baas te zijn. Jupiter eveneens in Leeuw siert het tiende huis van haar horoscoop. Dit geeft aan dat Karin veel geluk op het gebied van haar werk heeft. Ze is een bofkont wat dat betreft. Karin heeft een zeer spannende horoscoop vind ik. Praktisch, creatief, charmant, scherpzinnig en af en toe verlegen.

Hoe vond Karin deze karakter schets? Ze schreef: Het profiel vond ik leuk om te lezen! Klopt als een bus 😉 Mooi zo!

Wil je ook je eigen astro-profiel lezen? Als je niet schroomt om je profiel op mijn blog te zien – stuur dan je gegevens naar mij toe. Per week behandel ik een horoscoop. Een specifieke vraag stellen, mag ook.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen, vrouwen en getagd, . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Astrologie: De Sterrenbeelden Koken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *