Horoscoop: De Weegschaal in de Keuken

Weegschaal is een luchtteken en wordt beheerd door de planeet Venus. Voor de typische Weegschaal is de manier waarop het eten gepresenteerd wordt bijna zo belangrijk als het eten zelf. Het eten moet echt lekker uitzien en niet alleen lekker smaken. Weegschaal is een Bourgondisch, sociaal teken. Ze houden van een prettige sfeer – zeker bij het eten. Als ze ergens uit eten gaan, kunnen ze heel lang naar het menu kijken. Ze willen watertanden krijgen als ze de kaart lezen. Een typische Weegschaal zegt ook weleens: “Ober. Geef mij maar wat die mensen daar eten. Dat ziet er lekker uit.” Al zijn Weegschalen fijnproevers, ze kunnen ook van een simpele hamburger, of een salade een ware feest maken. Als je een Weegschaal uitnodigt voor het eten, zorg dat ze een goed gesprekspartner naast zich hebben en wat het eten zelf betreft, geef ze zo min mogelijke keuze!

Voor een spectaculair toetje waar iedereen aan tafel van ‘oh en ah’ bij gaat zuchten, kan de Weegschaal eens een Pavlova met rood fruit proberen. Een echte feesttopper, maar toch eenvoudig om te maken. Ideaal voor een groter gezelschap en een Weegschaal houdt immers wel van een tafel vol mensen? Op de brosse bodem van merengue komt een laag geklopte slagroom, en daarop een prachtige berg rood fruit. Maar bijvoorbeeld een gele variant kan natuurlijk ook, met mango, passievrucht en perzik. Als het maar mooi bij elkaar kleurt, want daar is de esthetisch verantwoorde Weegschaal wel gevoelig voor. Voor dit recept kijk op: koken.blogo.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *