Horoscoop:Schorpioen in de Keuken

Schorpioen is een waterteken en wordt beheerd door de planeet Mars. Schorpioen is een teken vol passie en mysterie. Ze zijn doorzetters en hebben uitgesproken ideeën en meningen. De ware Schorpioen heeft een goede neus voor wat wel of niet waar is: zij zijn ongelofelijk intuïtief. Ze hebben meteen door dat je die zelfgebakken taart in feite bij de banketbakker om de hoek gekocht hebt. Ze zullen je in verlegenheid brengen door het recept op te eisen. Trouwens, wat hun eigen recepten betreft, zit er meestal een of meerdere “geheime” ingrediënten in, zie ze nooit prijs zullen geven. Schorpioen moet altijd iets voor zichzelf houden. De ware Schorpioen schrikt nergens voor terug en wil (bijna) alles eten of minstens proeven. Vaak houden ze van escargots, truffels, tong, en dat soort enge dingen. Het allerliefst eet de Schorpioen vis en schelpdieren maar lekker spicy mag ook. Schorpioenen zijn meestal fantastische koks en hebben vaak een indrukwekkende collectie keukenmessen!

Voor een heerlijke maaltijd met ‘enge beestjes’ uit de zee is deze Tagliatelle frutti di mare zeer geschikt. Een feestelijk bord dat bovendien snel op tafel staat. In de diepvries vind je kant-en-klare gemengde zeevruchten, maar de doorgewinterde Schorpioen vindt het vast leuker om naar de visboer te gaan en zelf een keuze te maken. Uiteraard hoef je de Schorpioen niet te vertellen dat verse tagliatelle veel lekkerder is dan gedroogde. En het geheime verrassingsingrediënt? Dat is een scheutje calvados of cognac door de saus.

Kijk op:koken.blogo.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *