Horoscoop:Boogschutter in de Keuken

Boogschutter is een vuurteken en wordt beheerd door de planeet Jupiter. Boogschutters houden van reizen en vinden het heerlijk om exotische maaltijden te bereiden, Chileense, Mexicaanse, Marokkaanse, enz. Boogschutter is een vooruitstrevend teken. De typische Boogschutter-keuken zit vol gizmo’s. Ze willen altijd de modernste keukenapparatuur hebben. Ze zijn speels. Koken moet ook “fun” zijn. Voor de Boogschutter geldt: hoe meer zielen hoe meer vreugde. Ze vinden het heerlijk om mensen over de vloer te hebben. Je wordt dan van harte ook voor het eten uitgenodigd. Het kan moeilijk zijn om “nee” tegen een Boogschutter te zeggen. Ze zijn zo enthousiast. Boogschutter is ook een beweeglijk teken en dit zie je ook in hun manier van koken terug. Ze kunnen heel snel iets heel lekker klaar maken. Ze zijn ook avonturiers en vinden het leuk om hun eigen recepten te bedenken.

De Boogschutter gaat graag op de Mexicaanse toer, bijvoorbeeld met deze Opgerolde tortilla’s met tomaten en kaas. Met kant-en-klare tortilla’s (Mexicaanse tarwepannekoekjes) maak je heel makkelijk deze lekkere rolletjes uit de oven. Gevuld met een kruidige tomatenvulling en twee soorten kaas. Met een mandje taco’s en snel zelfgemaakte guacamole erbij heeft de Boogschutter in mum van tijd een heerlijke vegetarische maaltijd op tafel staan! En wel zo makkelijk als je een recept zoekt dat je in een flinke hoeveelheid wilt maken, je weet immers nooit wie er bij de Boogschutter allemaal blijven mee-eten! Voor dit recept kijk op: www.koken.blogo.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *