Horoscoop:Steenbok in de Keuken

Steenbok is een aardeteken en is beheerd door de planeet Saturnus. De Steenbok houdt van lekker maar eenvoudig eten. Die persoon in de supermarkt die met veel aandacht de verpakking bestudeert zal vast wel een Steenbok zijn. Eten met veel smaakversterkers willen ze niet. Vaak wordt de Steenbok een “restjes” mens genoemd. Waarom? Weggooien is zonde denkt de Steenbok terwijl hij een halve portie lasagne in de koelkast stopt. Meestal worden die “restjes” toch wel weggegooid hoor, of komen ze onderin de diepvries terecht. “Je weet het nooit”. De Steenbok kookt graag. De keuken is een warme gezellig plek en je Steenbok gastvrouw/heer zal je verbazen met een smakelijk maar eenvoudig gerecht. Meestal heeft de Steenbok een aantal vertrouwde recepten. Ze kennen deze door en door. Ze kookten ze al toen ze op kamers woonden of pas getrouwd waren. De Steenbok is niet avonturistisch en denkt al gauw “doe maar gewoon dan doe je gek genoeg”. Steenbokken kunnen veel eten, drie boterhammen met een hartig beleg tussen de middag vinden ze gewoon. Ze hebben een hekel aan tussendoortjes. Eten hoor je aan tafel te doen en niet op straat.

De hongerige kliekjes-Steenbok met overtollige boterhammen in de broodtrommel kan dit ouderwets lekkere Broodschoteltje met boerenjongens vast waarderen. Een machtig lekker toetje, heel eenvoudig om te maken en je kunt er zo handig je oude bammetjes mee nieuw leven inblazen. In de oven ontstaat een licht soufflé-effect, waardoor het er mooi uitziet. Ideaal na een lichte maaltijd van bijvoorbeeld soep of salade. Boerenjongens zijn rozijnen op een mengsel van rum en brandewijn. Ook heerlijk in appeltaart, dus handig om in de voorraadkast te hebben.

Voor dit recpet kijk op: koken.blogo.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Horoscoop:Steenbok in de Keuken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *