Horoscoop:Vissen in de Keuken!

Vissen is een waterteken en is beheerd door de planeet Jupiter. Vissen is een zacht, zeg maar rustig, meegaand teken. Ze houden van gezelligheid en uit eten gaan hoort daar gewoon bij. Vissen hebben een subtiel gevoel voor humor, zijn meestal super romantisch en willen graag op plekken komen waar ze “iets” kunnen beleven. Daarnaast kan de Vis nogal dromerig zijn en daarom is het belangrijk dat de Vis een eigen plek heeft waar hij helemaal tot zichzelf toe kan komen. De keuken kan deze plek worden. In een relaxte sfeer, omringd door de zachte geur van verse kruiden, met een heerlijke stukje Franse kaas en een glaasje wijn voor de gezelligheid erbij, kan de creatieve Vis een tovermaaltijd creëren die niet te evenaren is. De Vis geniet van het kookproces, de kleuren, geuren, het uitproberen van nieuwe dingen, van alles. En als de laatste gast vertrokken is, zal de tipsy Vis het licht in de keuken uitdoen. “Mañana” denkt hij. Een lange schaduw valt over de berg van potten, pannen, borden, glazen….. Mañana

De creatieve Vis kan zich in de keuken helemaal uitleven op dit Geitenkaaspakketje met tomatentartaartje. Een romantisch voorafje voor twee bestaande uit een kunstig gevouwen pakketje van filodeeg (altijd handig om in de vriezer te hebben) met daarin geitenkaas en verse tijm. Voor het contrast staat er een fris rood torentje van tomaat naast. Dat smaakt niet alleen goed samen, het ziet er ook prachtig uit, en daar is de Vis gevoelig voor.

Wil je dit recept uitproberen? Kijk dan op:koken.blogo.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *