Horoscoop:Ram in de Keuken

Ram is een vuurteken en wordt beheerd door de dynamische planeet Mars. Rammen hebben een druk leven. Ze houden van uitdagingen en willen graag voor op de parade lopen. De typische Ram is een extrovert en de supermarkt is niet een plek waar ze graag veel tijd willen doorbrengen (tenzij ze verliefd zijn op iemand van de bediening). Een Ram fietst liever naar de boerenmarkt. Wat het eten betreft houden Rammen van heet en spijzig. Curry, Thaise, eten waar je de kruiden goed kunnen proeven. Ze hebben een hekel aan eten dat nergens naar smaakt. Je moet hun zintuigen prikkelen. Rammen houden ook van afwisseling. Sleur – daar wordt de meeste Rammen helemaal gek van. De Ram houdt van snel – van die recepten die zo hup een twee drie klaar zijn. Trouwens wie een nieuwe recept uit wilt proberen nodigt een Ram uit. De Ram is 100% eerlijk. Hij zal je zonder schroom vertellen of het zo juist opgediend eten gesmaakt heeft, of juist niet.

De Ram houdt van pittig en afwisselend, dan denk ik aan deze spicy gambasalade met mango en munt. Een gerecht met verrassende contrasten, zowel in kleur (geel, rood en groen) als smaak: warme gamba’s met koude, zoete mango, pittige Spaanse pepers en frisse munt. En de Ram houdt ook van snel, dus ook dan komt dit gerecht goed uit: alles eventjes voorbereiden en klaarzetten en dan hoeft het maar 3 minuten in de pan.

Kijk maar op: koken.blogo.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Horoscoop:Ram in de Keuken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *