Horoscoop:Tweeling in de Keuken

Tweeling is een luchtteken en wordt beheerd door de planeet Mercurius. Tweelingen zijn energetisch, druk in de weer. Eten? Dat is toch iets dat je bij “Soep en Zo” doet, even snel tussendoor? Thuis maken ze ook vaak soep want dat maak je klaar en daarna hoef je een paar dagen niet aan het eten te denken! Heerlijk Tweeling eet vaak koud want het kletsen gaat voor. Over het algemeen, houden Tweelingen niet van grote maaltijden. Ze eten liever veel hapjes. Het zijn “buffet” types die van licht eten houden, bijvoorbeeld shrimps, sushi’s. Tweelingen moeten opletten niet teveel koffie te drinken – daar worden ze zenuwachting van en het bederft de eetlust. Eigenlijk zouden Tweelingen steviger moeten eten, want dat helpt ze om te aarden, daar worden ze rustiger van. Een broodje gezond speciaal…….

De Tweeling houdt van snelle soepjes zonder gedoe, liefst ook nog zonder pannen en opwarmen. Dan is Gazpacho een leuk idee. Deze koude Spaanse soep is weliswaar oorspronkelijk bedoeld voor warm weer, maar ook als het buiten druilert kan ‘ie van goed pas komen. Dan niet in een groot bord, maar in kekke kleine glaasjes. Toch een beetje zomer in huis! Met een keukenmachine, blender, desnoods de staafmixer (maar dan in porties) is het een fluitje van een cent. Het garnituur kan de Tweeling al kletsend in de keuken met een vriendin even snijden en dan in allemaal losse bakjes op tafel zetten. Dat ziet er fleurig uit op tafel en het is nog gezond ook.

Voor dit recept, kijk op: koken.blogo.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Horoscoop:Tweeling in de Keuken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *