Horoscoop: Leeuw in de Keuken

Leeuw is een vuurteken en wordt beheerd door de Zon. Evenals de Ram, zijn de meeste Leeuwen extravert, maar daar houdt de vergelijking op. De Leeuw is minder actief dan de Ram en kan behoorlijk lui zijn. De Leeuw heeft een dure smaak, lobster, gerookte zalm (met het liefst een fles Champagne erbij).De Leeuw wil eten als een koning en vindt het niet erg om geld uit te geven. De Leeuw is gek op complimentjes. Als je dus bij een Leeuw uitgenodigd bent om te eten, zorg dat je minstens tien  keer zegt hoe heerlijk alles gesmaakt heeft, en hoe geweldig je het allemaal vindt. Dan mag je terugkomen! De Leeuw kan beter geen soufflés bakken. De kans op mislukking is daarvoor te groot. Of heeft Karin een recept dat slagen garandeert? Nee. Doe maar liever een malse biefstuk met een heerlijke pepersaus!

De Leeuw zoekt iets exclusiefs dat niet kan mislukken? Dan is Lamshaasjes in honingtijmsaus een goede keuze. Lamshaasjes zijn niet goedkoop, maar dat vindt de Leeuw vast geen bezwaar, want het zijn dan ook de allerzachtste stukjes van het lam. Ze zijn heerlijk mals en supersnel klaar te maken, zelfs voor Leeuwen met twee linkerhanden. De honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij. Succes verzekerd.

Voor dit recept kijk op: koken.blogo.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *