De horoscoop van Victoria Beckham

 

Victoria Beckham, ex-Spice Girl – en vrouw van de voetbalspeler David Beckham – is duidelijk iemand die geniet van haar bekendheid. Hoe zit het met Venus in haar horoscoop?

Wat mij opvalt in de horoscopen van bekende mensen is dat ze heel vaak veel planeten boven de horizon hebben (d.w.z. in de huizen 12,11,10,9,8 en 7). In Victoria Beckham’s horoscoop zijn bijna alle planeten zichtbaar alleen de buitenplaneten, Uranus,Neptunus en Pluto zijn onder de horizon. Dit is iemand die van kinds af aan genoten heeft van veel aandacht van anderen. Het soort kind dat graag optreedt en applaus wil. Met haar Zon in Ram – is dit helemaal het geval. “Ik ben de baas” zegt ze en ook dat straalt ze uit. Het lijkt alsof deze vrouw nooit overrompeld wordt door wat of wie dan ook. Ze is “cool” en blijft koelheid ook uitstralen. Dit komt o.a. door haar Maan in Waterman – ze houdt afstand. Dit is iemand die bomvol zelfvertrouwen zit. Ze heeft Leeuw ascendant “kijk mij” “kijk wat ik doe” in aspekt met haar Zon, en de Zon is ook in harmonische verbinding met de Maan. Kletsen doet ze graag – maar alleen bij bekenden. Mercurius is in Ram – Victoria Beckham is een flap-out – ze zegt wat aan haar tong ligt – al heeft ze ongetwijfeld later wel eens spijt van. Ze is verbaal heel sterk – Mercurius is in oppositie met Pluto. Woorden als psychologische wapens. Dit is iemand die -indien nodig- vernietigend en fel kan zijn.

Wat ik fascinerend vind ik haar horoscoop zijn de twee conjuncties een tussen Jupiter en Venus in Vissen en de andere tussen Mars en Saturnus in Tweeling (dualiteit). Deze laatste is erg interessant omdat Saturnus de huwelijkspartner weergeeft en Mars de sexualiteit. Dat haar partner moeite zal hebben met de eeuwige trouwheid is duidelijk. Dat is lastig omdat Victoria Beckham Venus in Vissen heeft. Deze plaatsing van Venus maakt super romatisch. Dit is iemand die heilig in de liefde gelooft. Ze is ervan overtuigd dat door “haar liefde” alles weer goed komt. Ze kan heel zelfopofferend zijn. DEze plaatsing van Venus maakt ook schoon, kwetsbaar, vrouwelijk en toegewijd. Venus is ook met Jupiter waardoor je kunt zeggen, ze is eigenlijk erg lief!! Zowel Venus als Jupiter zijn in verbinding met Neptunus (YUK). Victoria Beckham is bereid veel dingen over het hoofd te zien- of ziet ze ze nou echt niet?

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen, vrouwen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *