De horoscoop van David Beckham

 

David Beckham (2 mei, 1975, 09.30, London) is niet alleen een top voetballer. David Beckham is een “celebrity” en
“celebrity” staat gelijk met macht in de 21 eeuw. Om een simpele voorbeeld te geven. Het wordt beweerd dat David Beckham’s cameo rol in “Bend it Like Beckham” de hele vrouwen voetbalspel sport op de kaart gezet heeft. Geweldige film trouwens en hij was fantastisch!! 🙂 Maar goed de horoscoop

Evenals bij vrouw Victoria, zijn bijna alle planeten in de horoscoop boven de horiszon, ook hier zijn alleen de buitenplaneten Uranus, Neptunus en Pluto onzichtbaar. Zo zie je ook hier een liefde voor in de schijnwerpers staan. Er is een groot verschil. Victoria heeft Leeuw op de ascendant, ze baadt in het zonlicht. Beckham heeft Kreeft op de ascendant met Saturnus paal boven op. We weten het al, David Beckham is heel, erg verlegen – maar dat is onderdeel van zijn charme geworden.  Zo zien we ook dat hij Mars (lichamelijke inspanning, sport prestaties) conjunct met de midhemel (de carriere) heeft staan. Evenals vrouw Victoria, heeft David Beckham de Maan in Waterman. Je zou bijna kunnen zeggen dat de kreet van deze familie is “live and let live”. Men gunt elkaar heel veel vrijheid en ruimte. Dit is belangrijk als je Beckham’s horoscoop bekijkt. Hij heeft nml. Venus – want daar gaan we in deze reeks artikelen over hebben – in de teken Tweeling. Tweeling is een teken dat met dualiteit te maken heeft. Eeuwige trouw zijn, ik zou bijna zeggen “forget it”. Waarom bijna? Omdat Venus ongeaspecteerd is. Deze jongen durft het liefdesspel nauwelijks aan. Hij is een beetje afstandig of houterig als hij in het gezelschap van onbekende vrouwen verkeert. Ik zie Beckahm zelf niet de rol van de verleider op zich nemen. Ik denk dat hij zich eerder zou laten verleiden dan wel door een vrouw met veel durf. Zo zie je dat een sterke, dominante vrouw als Victoria, David Beckahm aan de haak weet te slepen.

Morgen – de relatie horoscoop….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *