Astrologie:De boom van Anne Frank

Vanaf 07.00 uur vanochtend zou lokale zender AT5 verslag doen van de kap van de Anne Frank boom. Tijdens het ontbijt luisterde ik naar een bont verzameling Amsterdammers die stuk voor stuk vertelden waarom bomen zo belangrijk zijn in de stad. Het boodschap was duidelijk “blijf met je poten van onze bomen af!” Ha…ha… Nu lees ik dat het feest niet door gaat. Wederom heeft de boom van Anne Frank van de rechter uitstel gekregen. De brandende vraag is: Hoe ziek is deze boom ? Uurhoek vraag gesteld op 21 november 2007, om 10.04

De boom van Anne Frank wordt weergegeven door Venus in Weegschaal. Heer 5 – want een boom is een produkt van de aarde (huis 4). Het valt wel mee met de boom. Venus is in haar eigen huis. De boom is te redden. Er is een probleem omdat Venus in het negende huis en in een lucht teken staat. Bomen horen in aarde en op de grond – m.a.w. de boom van Anne Frank moet verankerd aan de grond of aan iets anders worden. Als dit gebeurt is er geen gevaar voor de omgeving. De grond (heer 4 = Mars in Kreeft) is het probleem. Het is te vochtig/nat. Onder de juiste omstandigheden kan een Kastanje 1000 jaar oud worden !! Mars is ook algemene aanduider voor messen en het snijden/hakken zelf. Kap is niets anders dan geweld tegen een boom eigenlijk. Hier zien we dat Mars retrograde loopt en dat Venus ontsnapt is- die loopt nu vooruit op Mars en kan niet meer ingehaald worden.  Helaas er is een probleem. Een retrograde Mars betekent dat de situatie niet helemaal opgelost is – want Mars komt later wel terug. Dit is terecht een soap genoemd …… .

Interessant dat de boomVenus – in het negende huis van deze horoscoop staat. Dit is het huis dat het buitenland en buitenlanders weergeeft. Deze boom is bekend omdat een van Amsterdam’s meest bekende buitenlanders, Anne Frank erover geschreven heeft.

[DIV class=intro]‘Onze kastanjeboom staat van onder tot boven in volle bloei, hij is vol met bladeren en veel mooier dan verleden jaar.’ – Anne Frank, 13 mei 1944 [/DIV]

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, uurhoekastrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *