Astrologie,ongelukken, geloof in engelen

Ik ben nogal stilletjes geweest de afgelopen week. Veel te weinig op mijn blog gepost. Dit komt omdat ik mijn huiskamer geschilderd heb. Geen excuus – dat weet ik al šŸ™‚ Gisteren – met een gevoel van opluchting -borg ik de trap weer netjes op. Toen realiseerde ik me dat er alsnog iets verplaatst moest worden. Bugger. Al wetend dat de meeste ongelukken thuis gebeuren  – ging ik op een stoelleuning staan. Sinds gisteren geloof ik echt in engelen.

Toen de stoel kantelde probeerde ik het balans te herstellen door een voet op de andere armleuning te zetten maar het was al veel te laat. Op de laminaat vloer kantelde de stoel om. Het was zo vreemd ineens was ik scherp bewust van alles want de tijd ging heel langzaam. “Dat was het” dacht ik even. Men zegt niet voor niets een ongeluk staat in een klein hoekje. Ik realiseer me nu pas dat die stoel in  een nare hoek staat, met een tafel en stoelen aan een kant en een glazen tussen wand aan de andere. Oh Jee…. Maar ineens lag ik op de grond. Ik stond op en ik was helemaal ongedeerd. De stoel lag op zijn kant boven op de vogel kooi die helemaal verpletterd was. Boris riep “Freedom” en vloog de keuken in.

Er zijn hele boeken over de astrologie van ongelukken geschreven. De meest bekende is die van Charles Carter. De boosdoeners worden meestal Uranus en Mars – alhoewel Saturnus vaak ook een vinger in de pap heeft. Dus: Wat was er gisteren gaande?? Ik viel op 10.38 in de ochtend – in Amsterdam stond Mars toen op de descendant – driehoek Uranus. Planeten in de hoekhuizen hebben alle ruimte om zich te profileren, ze zijn goed zichtbaar. (de hoekhuizen zijn 1/4/7/ en 10). Hier hebben we een akkelige soort Mars – retrograde en in val in Kreeft – die de kans kreeg zich te manifesteren. De val was echt heel naar – maar ik was de hele dag euforisch want ik had het val overleefd.

Het 12e huis -in de horoscoop – is het huis van “self undoing” . Dit is waar we zelf een rol spelen in de dingen die fout gaan in ons leven. In het engels zeggen we “your own worst enemy” vertaald is dat: “je eigen ergste vijand”. Het was een domme zet van mij om op die stoel te gaan staan. Eigen schuld /dikke bult. Absoluut. Ik heb Weegschaal op 12 – Venus is dus heerser van mijn 12e huis. Gisteren stond transit Venus in Weegschaal op de cusp van mijn huis 12 toen het ongeluk gebeurde. Verder was ze in nauwe oppositie met Mars in Ram en vierkant mijn Maan in Kreeft en Zon in Steenbok. Dit was dus een grand-cross configuratie. Nu weet ik het echt. Ik had mazzel. IK had echt mazzel.

Ik geloof in engelen, ik geloof echt in engelen, ik geloof, ik geloof.Ik geloof in engelen, ik geloof echt in engelen, ik geloof, ik geloof…………..

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Astrologie,ongelukken, geloof in engelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *