Lezing Pluto in Steenbok

Morgen avond, 7 december, geef ik een lezing over Pluto in Steenbok in Zoetermeer. Er zijn nog een aantal plaatsen dus als je zin hebt om te komen ….. De avond begint om 20.00. Voor informatie en boekingen neem contact op met Carla Kerklaan email adres: c.kerklaan@xs4all.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *