Horoscoop Bill Gates: Maan in Ram

De horoscoop van Bill Gates heeft een Kreeft ascendant en de heerser van de horoscoop, de Maan, is een singleton in het 10e huis in Ram. Dit is een hele sterke Maan. Wat is een singleton? Een singleton is een planeet die heel veel ruimte heeft. Hier heeft de Maan meer dan 180 graden voor zichzelf. Dat is heerlijk voor de Maan in Ram. Deze Maan is super – “Go Get”. Dynamisch. Een trail blazer. Omdat de Maan zich ook in een hoekhuis bevindt, zien anderen dat ook. Dit is een intuitieve leider die durft risico’s te nemen. Bill Gates wil voorop de parade lopen en nooit achterop. Gates is een Schorpioen met de Zon in het vijfde huis. Dit is een zeer creatief plaatsing van de Zon en de vierkant met Uranus duidt op een interesse in de nieuwe techologieen. Hij is gedreven, een beetje gek, grillig. Evenals de sterk geplaatste Maan, duidt deze Zon/Uranus vierkant op de behoefte aan de eigen gang te gaan. “Don’t fence me in”. In vijf vinden we ook Venus conjunct met Saturnus in Schorpioen. Saturnus is heer 7, dus zijn vrouw speelt ook een rol in zijn succes verhaal. Door de jaren heen zal ze ongetwijfeld veel moeten inboeten om haar man de ruimte te geven om de wereld te veroveren. Dit is niet zo’n speels stel. Serieuze types – vermoed ik. Gates lijkt mij ook geen type die overspel gaat plegen!!

De krachtige Jupiter/Pluto conjunctie vindt plaats in het derde huis, het huis van communicatie en het is natuurlijk juist op dit gebied dat Bill Gates zijn fortuin gemaakt heeft.

In deze horoscoop is Neptunus de planeet die voor de Zon opkwam. Dit geeft aan dat Gates in vele opzichten een “visionary” type is, sensitief en super intuitief. Goede kwaliteiten voor een entrepreneur.

De huidige Jupiter/Pluto conjunctie vindt plaats in zijn zesde huis en valt ook op zijn progressieve Zon. Wat spookt die man op dit moment allemaal uit vraag ik me af??? Dit is het huis van werknemers en Gates heeft wel heel wat mensen in dienst. Het is ook het huis van gezondheid en trouwens ook van inwijdingen en “apprenticeship”. Dus… Als je iets weet over Gates’ huidige activiteiten geef het door…….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology, mensen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *