Ongelukken, Geloof in Engelen Deel II

 

Je gelooft mij niet beste lezers, maar afgelopen zaterdag heb ik weer een ongeluk gehad – en wederom ben ik er heelhuids er vanaf gekomen. Heelhuids los van een grote blauwe plek op mijn dijbeen en een schaafwond op mijn knie. Hoe is het mogelijk? Zaterdag was rot weer hier in de Amsterdam. Het regende ongeloofelijk hard. Helaas was dit toevallig de avond van onze traditionele “girls” Kerst diner. Wij? Een groep engelstalige vriendinnen misschien te vergelijken met de dames van Sex in the City *****  Nou. Lief en Leed delen doen we in ieder geval wel. Zo met mijn Nigella Lawson “chicken wraps”, cadeautjes en fles wijn ging ik om een uur of zeven weg. Ik moest en zou naar het feest gaan. Afbellen? Nooit. Never.

Eenmaal buiten op mijn fiets drong het gelijk tot me door dat ik voorzichtig moest fietsen. Er lagen overal grote plassen die het zicht op de weg belemmerde. De straten glomden. Dankzij de Noord/Zuid lijn is het gebied rondom het Fredriksplein een grote bende geworden. Zelfs overdag weten fietsers vaak niet waar ze nou precies moeten zijn. Nu in het donker en in het regen kwam er ineens paal voor mij een fietser – een man – ter val op de trambaan. Hij stond gelijk op. Zijn vriendin spoedde naar hem toe. Alles goed dacht ik. Vlak daarna dook er een grote touring bus van Solmar Tours op – die pontificaal op de fietspad geparkeerd stond. Ik week uit – over de tram baan…. EN kaboem…. enkele seconden naar het eerste ongeluk lag ik ook vol op de weg. Ik stond zo snel mogelijk op – de hals van mijn wijn fles lag op de grond naast mijn fietsmandje en langzaam stroomde de inhoud over de weg. Shit. Van de overkant spoedde een hele lieve vrouw naar mij toe “Gaat het”… Het ging. Net. De “chicken wraps” zou nu met rode wijn geserveerd worden!! Ik fietste door….

Hier is de horoscoop van de val. Het ongeluk vond plaats vlak voor 19.20 met Jupiter/Pluto vierkant de midhemel. But why me ? Waarom nog een keer binnen twee weken de tijd. Ik heb nooit ongelukken. Echt. Nooit.

In het vorige artikel schreef ik dat Mars/Uranus vaak met ongelukken te maken hebben. Het moet hier mee te maken hebben. Mijn Mars/Uranus midpunt staat op 13 Tweeling 54. Dit betekent dat de laatste weken Uranus hier vierkant op gestaan heeft.  Ik moet gauw een lucifer stuk maken – zodoende kan ik een derde ongeluk voorkomen. Zegt men…… Misschien nemen de engelen ooit een dagje vrij !

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Ongelukken, Geloof in Engelen Deel II

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *