De Taart van Mijn Tante

 

Zin in iets anders tussen kerst en oudnieuw? Op 28 december, organiseert de “Taart van Mijn Tante” wederom een editie van de talkshow “Ans, heb je nog wat?”. Voor mensen die het niet weten, “De Taart van Mijn Tante” is een trendy tea shop op de Ferdinandbolstraat no. 10. De cakes zijn verrukkelijk en de sfeer is kitsch !! Goed. Ik ben een van de gasten op deze spannende avond. Zie Flyer:

Mijn thema is astrologie voor het jaar 2008!!! Dus heb je zin in iets anders??? De deur bij de taart van mijn tante gaat open om 20.00 geloof ik. En jaa…. First Come/First Served……….. hope there’s enough cakes to go round 🙂

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *