Astrologie:Benazir Bhutto Vermoord

Vorige week heb ik veel aandacht aan zowel de Steenbok ingres van de Zon als de occultation van Mars besteed. Gisteren avond laat hoorde ik op het nieuws dat Benazir Bhutto vermoord was. Er ging koude rillingen over me heen. Mijn gevoelens over deze akkelige Mars waren in een klap bevestigd. Ik had in mijn ingres artikel over terrorisme en over mogelijke aanvallen gesproken. Jupiter is net uit de Boogschutter en vrijwel onmiddellijk begint de spanning op te lopen. Pakistan is heel belangrijk in de regio – grote onrust in dat land zal wereldwijd consekwenties hebben. De Steenbok ingres en de occultation van Mars vielen allebei precies tegenover de geboorte Zon van Benazir Bhutto (geboren op 21 juni 1953, om 16.30 (??) in Karachi, Pakistan). Benazir Bhutto’s horoscoop gaan we morgen bekijken. Maar eerst wil ik jullie de horoscoop van Pakistan (binnenwiel: 15 aug. 1957, 00.00 Karachi) samen met de Steenbok ingres horoscoop laten zien.

Probeer Mars in Kreeft te vinden. Kijk goed. Gevonden? Dan zie je dat Pakistan zijn Mars terugkeer meemaakt. Het betekent ook dat de Mars occultation op de radix Mars van Pakistan is gevallen.

Mars is heerser van Pakistan’s zevende huis – het huis van openlijke vijanden en van moordenaars. De ingres Zon in Steenbok valt in Pakistan’s achtste huis – het huis van rouw en de dood zelf. Jupiter in Steenbok loopt nu hier doorheen – Jupiter – die alles opblaast en groter maakt. Ik vermoed dat er veel bloed verspild wordt de komende maanden. Zo komt een relatief rustig jaar tot een triest einde…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen, mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Astrologie:Benazir Bhutto Vermoord

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *