Astro-tv: Lea Manders

Even een korte melding. Een collega van mij, Lea Manders, is vanavond op televisie te zien op RTL4 nieuws om 18.15. Ze zal haar visie voor Nederland in 2008 geven. Daarna is ze op 3 januari op Aperitivo eveneens RTL 4 dacht ik, om 16.35.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *