Horoscoop Oud en Nieuw Amsterdam

Dit is de horoscoop voor middenacht lokatie Amsterdam. Zoals je kan zien staat Mars prominent op de midhemel. Mars heeft o.a. met dronkenschap, ruw gedrag, wildheid, geweld, ongelukken te maken en dan precies op de midhemel met middernacht. Positief gezien staat Mars wel in Tweeling – een luchtteken. Vuur in de lucht: meer vuurwerk dan normaal. Maar wat zou er gaan gebeuren? In ieder geval meldt de politie dat ze – in tegenstelling tot voorafgaande jaren – het heel druk hadden op oudjaarsavond. Veel dronkenschap en vechtpartijen!! Een vuur die vlak na middernacht ontstond en waarschijnlijk met vuurwerk te maken heeft, legde een pand op de Herengracht in as. Ergens anders in de stad raakte een auto ter water, een dode, en twee nog niet bij bewustzijn die uit de gezonken auto gered waren. En hoe is mijn eigen oud/nieuw verlopen ?Mijn eigen oud/nieuw was werkelijk fantastisch. Om middernacht stond ik samen met een hele groep anderen rond een enorme vuur op het Bickerseiland. Vooral kerstbomen branden geweldig – zeker de eerste paar minuten. De hitte en kracht van die vuur was ongeloofelijk. Mars op de midhemel. Dit is het helemaal dacht ik. Gelukkig Nieuw Jaar!!!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *