Horoscoop:Mars geraakt door asteroide?

Mars geraakt door een asteroide? Dit is geen sci-fi (science fiction) – op 30 januari is er 1 kans op de 75 dat dit gebeurt. Zie dit stukje van  “the associated press“. Mars is behoorlijk in beeld de afgelopen weken – sinds de occultation in December eigenlijk. Interessant niet waar? Op oud/nieuw om middernacht hier in Amsterdam stond Mars paal op de midhemel en er is een tweede Mars occultation op 20 januari 2008. Maar wat betekent dit allemaal?

Zoals we bij de vorige occultation zagen is de graad waarin de occultation plaatsvindt erg belangrijk. Bijvoorbeeld de vorige volle maan/mars occultation viel precies op de ascendant/descendant as van Benazir Bhutto en tevens op radix Mars in de horoscoop van Pakistan zelf. Zo… deze volgende occultation vindt plaats in 24 Tweeling met Mars en Maan in oppositie met Venus conjunct Pluto. Dit is spannend omdat Nederland wederom in beeld is. Nou niet meteen roepen dat iemand in Nederland vermoord wordt want zo simpel ligt dat niet. In tegenstelling tot Pakistan is Nederland een stevige democratie en toch zou ik exta voorzichting zijn met de bewaking van sommige politici. De occultation/ en oppositie raakt de Zon van Nederland – dit lijkt mij geen goede tijd dus voor mensen aan de top, bazen, premier, en leiders. Autoriteits figuren raken in de problemen. Mars is heerser van de zesde huis in de horoscoop van Nederland – denk aan de politie, en ambtenaren. Stakingen. Onrust. Venus is heer 12 in zes, de nationale gezondheid. De publicatie van iets, onthullingen over wat er in ziekenhuizen gebeurt. Onrustige tijden zeker.

Verder raakt de occultation graden de horoscoop van Iran – met name haar Mercurius en Mars in Vissen die in het achtste huis staan – geheime dingen, taboe onderwerpen. Onthullingen misschien hier over 8e huis zaken dus, of met huizen 5 en 11 betrokken, zouden er ook sprake kunnen zijn van nieuwe bondgenoten. Iran is the one to watch. Waarom? Omdat het zowieso erg onrustig is rondom dit land – hier kan de bliksem makkelijker inslaan.

Het oorspronkelijk bericht over de Mars/asteroide kwam van een engelstalig blog. Als je dit artikel ook wil lezen klik hier. Later in de week wil ik jullie een lijst geven van mijn top tien astrologie blogs. Dus… blijf lezen…..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *