Astrologie:Zonnewende, Paris/Dakar

Zaterdag hoorde ik dat de Paris/Dakar auto rally -voor het eerste in de geschiedenis van de race – dit jaar niet doorgaat. De dreiging van een terroristisch aanval werd te groot geacht om de rally door te laten gaan. Toen ik naar de horoscoop van de zonnewende keek (22 december 2007) en naar de Mars occultation (zie mijn artikelen hierover) voelde ik gevaar in de lucht hangen. In mijn artikels hierover heb ik dat voorgevoel ook geuit. Sindsdien is  Benazir Bhutto vermoord en sinds de verkiezingen is Kenya ook in rep en roer. Echtwaar. Astrologie blijft mij verbazen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Predictions en getagd, . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *