Astrologie: Top tien astrologie blogs

Elvis was een Steenbok- vandaar dat zijn afbeelding dit artikeltje siert. Mocht er iemand zijn die zijn horoscoop wil zien – of daar iets over wil horen – laat het weten. Een tijd geleden – toen ik nog in het 12e huis fase van mijn jaar verkeerde – beloofde ik jullie mijn top tien astro blogs door te geven. Waarom? Goede vraag. Ik heb geen top tien favoriete blogs – eerlijk niet. Ik heb er te weinig tijd voor – maar er zijn wel een paar waar ik af en toe pols hoogte van neem – en hier komen ze – in no particular order.

Future Trends– op dit pagina zijn er ook links naar andere blog pagina’s – zodat je een gevoel kan krijgen van wat er in het astro gemeenschap elders in de wereld leeft.

astrotabletalk – dit is Dharmaruci’s blog. Hij in een engelsman die ik ontmoette tijdens de AA astrologie congres een paar jaar geleden. Hij is een heel aardige Waterman en heeft net als ik zelf een passie voor mundane astrologie.

Big Sky Astroloblog – ik weet niet waarom ik deze blog onder mijn favorieten heb bewaard. Als mijn oordeel iets waards is, dan zal het zeker wat hebben šŸ™‚

Collaborate with Fate. Dit is de blog van Kathryn Cassidy die ik ontmoet heb toen we beide aan het afstuderen waren bij de FAculty of Astrological Studies. Zij is een Schorpioen – met goede inzichten. Ik heb gisteren poolshoogte genomen bij haar sites en kwam ook een aantal YouTube films tegen. Ze doet kennelijk veel voor beginners op dit moment. Leuke films. Knap gedaan.

Gryphon Astrology Blog – klassiek getinte blog. Ik denk dat er iets aan de hand is hier – er zijn geen postings sinds oktober 2007. Maar goed….

Voor de lol…. hier is Adrian Duncan’s site …. hij is een hele aardige Kreeft. Zijn maand horoscopen zijn vaak heel goed en zijn artikelen altijd uitstekend.

Reacties zijn altijd welkom…..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *