Horoscoop: Peter R. de Vries

Het was puur toeval dat ik de uitzending van Pauw en Witteman zag met Peter R. de Vries en Joran v.d. Sloot. Ik was aan het zappen en je weet hoe dat gaat.  Ik vind het wonderlijk dat de identiteit van Joran in Nederland zo bekend is. Want tot nu toe is hij van niets schuldig bevonden en toch hangt er een zeer donkere wolk over zijn leven. De wijn incident na afloop van het programma, heeft wat dat betreft zijn zaak absoluut niets goeds gedaan. Wat zal zijn ouders het zwaar hebben. De horoscoop van Peter R. de Vries (14 november 1956, Aalsmeer, de tijd is aangepast in juli 2021). Zoals te verwachten misschien, heeft deze “private investigator” de Zon in Schorpioen.

 

Aan de horoscoop van Peter R. de Vries is te zien dat hij een doorbijter is. Hij is misschien met een pitbull te vergelijken; heeft hij eenmaal zijn prooi in zijn mond, laat hij het niet meer los. Dit was het gezicht van Peter R. de Vries die ik in de uitzending zag toen hij tegenover Joran zat. Doortastend, koud en dan die Schorpioense blik die leek te zeggen “als je niets te verbergen hebt, kijk mij aan, want pas dan heb je niets van mij te vrezen”. Kil. Het had iets heel brutaal en tegelijkertijd iets heel spannends waardoor je ook bleef kijken. Schorpioen houdt van wroeten en feiten boven water brengen. Niet om te kwetsen trouwens. Alles wat verborgen zit en weggestopt zit, verkrampt en verzuurt en heeft geen kans meer om te transformeren. Door de wond te openen biedt de ware Schorpioen anderen de kans om te genezen. Dat Peter R. de Vries hard kan zijn kan je uit zijn gezicht al lezen, maar hoe hard wist ik pas toen ik zijn horoscoop zag. Peter R. de Vries heeft een Saturnus/Pluto vierkant in zijn horoscoop  en dit betekent dat hij doorgaat tot het uiterste. Hard tegen Hard. “Gladiator mentality.” Hij deinst zich nergens voor terug – nou tenzij hij een tegenstander heeft die net zo sterk is en dan nog… Hij houdt van een uitdaging en voelt zich aangetrokken tot de duisternis in de mens. Het is ongetwijfeld zijn roeping om donkere dingen op te lossen, op te ruimen en te verbeteren zodat het collectief van de last af kan komen.

Venus in Weegschaal vind ik mooi in zijn horoscoop. Hij moet een hele charmante, beminnelijke kant hebben. Hij kan waarschijnlijk uiterst beschaafd zijn en is ongetwijfeld een goede netwerker en sociaal bewogen. Minder leuk in de horoscoop is Jupiter in Maagd in oppositie met Mars in Vissen. Jupiter in Maagd zou kunnen betekenen dat hij erg gefocusst is op kleine feitjes waardoor hij misschien weleens de “big picture” uit het oog verliest. Mars in Vissen maakt dienstbaar maar ook in sommige opzichten waazig. Het overdrijven van een kleinigheid bijvoorbeeld – of niet de juiste waarde aan iets toekennen. De oppositie geeft zowieso altijd overdrijving. Hij gaat door en weet niet van ophouden…..

Fascinerend.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen, horoscopen BN'ers, mensen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *